Testi paljasti – Bugatti Veyronilla saa seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaiset pilailuvideot ovat paljastaneet arkielämän onnenonkijoita, kun pinnalliset ihmiset ovat langenneet vastakkaiseen sukupuoleen pelkästään heidän upean ökyautonsa nähtyään. DreyAnVic-nimimerkin Bugatti-pila uppoaa jopa varattuun naiseen, joka hyppää auton kyytiin ajelulle oman poikaystävänsä vierestä.

YouTube
YouTube

Bugatti Veyron on auto, joka kääntää varmasti katseet kaikkialla. Etenkin opiskelija-alueella ökyauto on harvinainen näky. Nuori mies pilailee naisopiskelijoiden kustannuksella ja ehdottaa auton ihailijoille seksiä. Kaikki naiset eivät lankea ehdotukseen, mutta yllättävän moni hyppää ventovieraan hulppean kulkupelin kyytiin. Osa astuu autoon vasta siinä vaiheessa, kun mies kertoo ajoneuvon arvon olevan yli miljoona euroa.

Suora seksiehdotus on monen neitokaisen mielestä vastenmielistä. Osa naisista ei kuitenkaan ajattele tarjousta loukkaavana, vaan ihastelevat upeaa autoa ylisanoin. Entäpä mies? Vaikka taloudellinen status olisi kunnossa, saattaa pään sisältä löytyä pelkkää sahajauhoa. Tämä ei tunnu naisia haittaavan ainakaan tämän kokeen perusteella.