Chihuahua ehdolla maansa rumimmaksi koiraksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalju, harvahampainen ja kieltään ulkona roikottava pieni rumilus löysi kodin sen jälkeen, kun sen edellinen perhe oli hylännyt sen. Pieni pentu, joka tottelee nimeä Fugly, oli kokenut kovan kohtalon aiemmassa kodissaan.

Perheen toiset koirat olivat hyökänneet sen kimppuun ja omistajat olivat tulleet siihen lopputulokseen, että Fuglysta täytyy luopua. Pienokainen toimitettiin siksi paikalliseen löytöeläinkotiin Vaikka Fugly on muihin lajikumppaneihinsa verrattuna ruma, oli hoitajien mielestä sillä silti toivoa löytää koti.

Sarah Andrews näki Fuglyn ja adoptoi sen lemmikikseen. Daily Mail -lehden mukaan Andrews rakastaa koiraa vielä enemmän sen rumuuden takia. Suloinen Fugly on kerrassaan hellyyttävä ja hänen ominaispiirteissään on enemmän rakastettavaa.

Andrewsin poika Connor on saanut Fuglysta hyvän ystävän. Koira on sopeutunut uuteen perheeseensä ja on vilkas ja leikkisä tapaus. Karvattomuutensa takia Fugly joutuu pitämään vaatteita, ettei sille tule kylmä ja lisäksi sen iho vaatii huolenpitoa.

Fuglyn kieli roikkuu ulkona kuonon toisella puolella ja se ei kykene juomaan kunnolla, joten perheen täytyy tarvittaessa avustaa koiraa. Muuten Fugly on kuin mikä tahansa karvakuono. Omistaja on koirastaan ylpeä ja kannustaa sitä kisassa, jossa se kilpailee rumimman koiran tittelistä.