Mies esitteli voimiaan: Penkkipunnerruksia Opel Corsalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa miehet ovat kerääntyneet pihalle katsomaan, kuinka paljon yksi kaveruksista jaksaa punnertaa Opel Corsalla. Pieni kokoinen henkilöauto nousee kevyesti, kun iso mies nostaa sitä käsillään pohjasta.

YouTube
YouTube

Kaverit seuraavat vierestä huvittuneina miehen voimannäytettä, sillä mies saa punnertamisen näyttämään varsin helpolta. Katsojien harmiksi videolta ei käy ilmi, onko punnertamisesta lyöty vetoa tai onko kyseessä haaste toista kaverusta vastaan.

Ehkä kyseessä on vain kaveriporukan keskeinen äijäily. Elite Dailyn mukaan Lee Thompson niminen mies on halunnut todistaa kavereilleen jaksavansa punnertaa autolla. Mies onnistuu tehtävässään, eikä näytä edes hikoilevan suorituksestaan. Britanniassa Opelia myydään Vauxhallin nimellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.