Poliisille hälytys puusta roikkuvasta miehestä – paikalta löytyi jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luoteis-Englannissa sijaitsevassa Mobberleyn kylässä oli kiireinen viikko poliisien kannalta, sillä asemalle tuli tavallista enemmän kummallisia puhelinsoittoja. Syynä oli Sam Harrisonin pellolla ollut erikoinen näky, jonka mukaan puusta oli roikkunut mies pää alaspäin.

Kun kylän poliisit menivät tarkastamaan asiaa, selvisi, että puusta roikkunut hahmo olikin linnunpelätin. Se kuitenkin näytti kaukaa katsottuna erehdyttävän paljon ihmiseltä. 60-vuotias Harrison oli ripustanut pelättimen aikeenaan voittaa paikallinen hyväntekeväisyyskilpailu, jossa palkittiin paras tekele.

Poliisit eivät olleet ilmoituksista innoissaan saapuessaan paikalle tutkimaan roikkuneen miehen tilaa. Onneksi paikallispoliisi osasi ottaa asian myöhemmin huumorilla. Virkavalta antoi tapahtuneista selityksen Twitterissä. Kylän väki sai tapauksesta naurettavaa pitkäksi aikaa, Mirror-lehti uutisoi.