Alessandra Ambrosio kuvasi selfieitä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -yhtiön supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta kesän aikana Ambrosio palasi jälleen otsikoihin.

Alessa Ambrosio tullaan näkemään monien muiden huippumallien tavoin catwalkilla joulukuussa järjestettävässä suuressa Victoria’s Secret -muotinäytöksessä. Sitä ennen mallikaunotar on lomaillut St. Barthsin saarella, missä hänet kuvattiin nauttimassa rantaelämästä bikineissä.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.