Emily esitteli virheetöntä vartaloaan topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli ja näyttelijätär Emily Ratajkowski on tarjoillut faneilleen usein silmänruokaa sosiaalisessa mediassa. Neitokainen julkaisi nyt itsestään kuvia, joissa hän esittelee virheetöntä vartaloaan näyttävästi yläosattomana.

Posted in #mycalvins. Thanks @calvinklein.

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kuten naisen uusimmista kuvista voi päätellä, on Emily osallistunut hiljattain Calvin Kleinin alusvaatekampanjaan. Rohkeissa kuvissa neitokainen poseeraa muotijätin alusvaatteissa viettelevästi.

Ratajkowski on saanut viime aikoina paljon näkyvyyttä. Catwalkien ja katalogien lisäksi naisen voi nähdä valkokankaalla, sillä tähti näyttelee elokuvassa Gone Girl. Ben Affleckin tähdittämä jännityselokuva sai ensi-iltansa lokakuun alussa. Ratajkowski on kertonut ihailevansa suuresti Ben Affleckia ja näytteleminen samassa elokuvassa hänen kanssaan oli unelmien täyttymys.

Happy to be back in NYC! Another CK back by popular demand.

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on