Maailman huikein penthouse – tästä ei maisema parane

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka New Yorkin uusi maamerkki rakennetaan Park Avenuelle. 426 metriä korkea rakennus on valmistuessaan läntisen pallonpuoliskon korkein asuinrakennus. Rakennuksen katto tulee olemaan yhdeksän metriä korkeammalla kuin uuden World Trade Centerin katto.

Kolme vuotta 432 Park Avenue -osoitteeseen rakenteilla oleva luksuspilvenpiirtäjä kohoaa 425 metrin korkeuteen ja sisältää 104 luksusasuntoa. Kymmenen ylintä kerrosta on varattu hulppeille penthouse-asunnoille, joiden hinnat ovat 13 miljoonasta aina 80 miljoonaan euroon. Penthouseissa on muun muassa kuntosalit, biljardihuoneet, ulkoterassit ja uima-altaat.

Nyt pilvenpiirtäjän verkkosivuilla on julkaistu mykistävän upeita kuvia siitä millaisia maisemia talon ylimmissä kerroksissa voi saada silmiensä eteen. Vastaavia näkyjä ei ole mahdollista ihastella missään muualla maailmassa. Miltä tuntuisi esimerkiksi kylpeä tai nauttia aamiaista korkealla Empire State Buildingin yläpuolella?