Maailman legendaarisimmat selfiet – vaikea panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-sana on kuluneen vuoden ylivoimaisesti suosituin uudissana, jota tosin käytettiin ensimmäisen kerran jo vuosikymmeniä sitten. Vasta vuonna 2014 selfie kuitenkin päätyi Oxfordin sanakirjaan, eli se hyväksyttiin viralliseksi sanaksi. Sosiaaliset mediat ovat nykyisin pullollaan selfie-kuvia, joten niitä julkaistaan päivittäin kymmeniä miljoonia.

NASA
NASA

Nyt verkossa on koottu samalle videolle maailman legendaarisimpia selfie-kuvia, joiden joukossa on muun muassa NASA:n astronautin avaruudessa ikuistama kuva sekä Mandelan muistotilaisuudessa ikuistettu Cameron Diazin ja Barack Obaman poseeraus. Joukkoon on päässyt myös juuri lento-onnettomuudesta selvinneen miehen selfie sekä Beyoncen ja Jay-Z:n kuva Louvren museosta.