Auts! Mies menetti hampaansa parkour-hypyssä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parkour-harrastajan stuntti meni pahasti pieleen Uudessa-Seelannissa. Muutama kuukausi sitten kuvatussa videossa nuoret miehet tekevät parkour-hyppyjä satamakonttien päällä. Toinen miehistä epäonnistuu pahasti jo ensimmäisellä hypyllään ja kolauttaa päänsä suoraan kontin reunaan.

YouTube
YouTube

Kuvaamassa ollut kaveri rientää heti avuksi. Hypyssään epäonnistunut nuori mies istuskelee konttien välissä tunnustellen hampaitaan ja tajuaa, että etuhampaat puuttuvat. Kuvaaja voivottelee vieressä, että nyt tulee kallis hammaslääkäri reissu. Hyppääjä näytti kärsivän myös aivotärähdyksestä.

Ennen sairaalaan lähtöä loukkaantuneen miehen kaveri käy etsimässä hyppääjän hampaat konttien välistä. Mies on kertonut epäonnistumisen syyksi liukastumisen. Kuten videolta on nähtävissä, olisi kyseiselle hurjapäälle voinut käydä paljon pahemminkin. Mies on onnekas, että onnettomuudesta selvittiin hampaita lukuunottamatta ehjänä.