Moottoripyörällä hyppy lentävän lentokoneen yli – hurja tempaus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Extreme-urheiluun kuuluu olennaisena osana vaarallisuus ja se, että virheet voivat johtaa vakavaan loukkaantumiseen ja jopa hengenlähtöön. Hurjimmat temput toteutuvatkin usein pitkäaikaisen harjoittelun tuloksena. Kerroimme aiemmin kuinka hurjapäinen motocross-tähti Cody Elkins hyppäsi moottoripyörällä lentävän lentokoneen yli.

YouTube
YouTube

Nyt Red Bullin tuoreella videolla nähdään samanlainen stuntti, jonka freestyle motocross -pyöräilijä Nick de Wit ja temppulentäjä Glen Dell toteuttivat. Stuntissa Nick hyppäsi moottoripyörällään kahden rampin välistä pienlentokoneellaan lentäneen Glenin yli – tehden samalla ilmassa takaperinvoltin. Video on omistettu Glen Dellin muistolle, sillä mies kuoli vain muutamaa viikkoa myöhemmin lentonäytöksessä tapahtuneessa onnettomuudessa.