Kelly Brook jakoi kuuman herutuskuvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumukset ovat vaihtuneet toiminnallisempiin. Tähti on bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä, ja hän on jakanut treenikuvia sosiaalisessa mediassa.

Boom! #Tequila #Tijuana that's all Weekend Fun x

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Kickboxingin sijaan Kelly Brook on viime päivinä keskittynyt Meksikon Tijuanassa lomailemiseen. 34-vuotias mallikaunotar jakoi Instagramissa seksikkään otoksen, jossa hän poseeraa bikineissä tequila-pullon äärellä.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on