Manageri puuttui räppäreiden riitaan – Snoop Dogg pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kesänä Tampereen Blockfesteillä esiintynyt rap-legenda Snoop Dogg on vitsaillut naisräppäri Iggy Azaleasta Instagramissaan. Suurta pahennusta aiheuttanut käytös sai nyt rauhallisen lopun, kun Azalean managerina toimiva T.I. pani pisteen puheille.

Kina kärjistyi, kun Snoop sanoi Iggy Azalean näyttävän albiinolta afroamerikkalaiselta. Vertailun vuoksi räppäri julkaisi Instagramissa loukkaavia kuvia, joista Iggy suuttui pahanpäiväisesti. Nyt Iggy Azalean manageri T.I. on soittanut Snoop Doggille henkilökohtaisesti ja pyytänyt räppäriä lopettamaan moiset toimet.

Rentosävyinen puhelu oli alkanut kuulumisien tiedustelemisella, ja ennen kuin T.I. oli ehtinyt ripittämään Snoopia, oli hän ennättänyt jo pahoittelemaan käyttäytymistään. Snoop Dogg pyysi Iggy Azalealta anteeksi jo aiemmin Instagramissa julkaistulla videolla.

Iggy Azalea joutui äskettäin toiseen kohuun, kun julkisuuteen kantautui tieto hänen teiniaikoina kuvaamastaan pornovideosta. Nyt video on päätynyt aikuisviihdejätti Vividin käsiin, ja 24-vuotias Iggy on ryhtynyt oikeutoimiin. Australialaissyntyinen räppäri seurustelee tällä hetkellä NBA-tähti Nick Youngin kanssa.