Mies kärsi ummetuksesta – röntgenkuvassa tyrmistyttävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lääketieteessä käytetään sähkömagneettisen säteilyn avulla tapahtuvaa röntgentutkimusta. Koska maailmassa tehdään viisi miljardia röntgentutkimusta vuodessa, mahtuu joukkoon myös omituisia löydöksiä. Olemme kertoneet ihmisten sisältä löytyneistä esineistä ennenkin, mutta tämänkertainen tapaus hakee vertaistaan.

YouTube
YouTube

Kiinalainen 60-vuotias mies oli kärsinyt ummetuksesta. Hän oli kokeillut suolensa vapauttamiseksi kovin eriskummallista keinoa, joka lopulta vei hänet lääkärin vastaanotolle. Mies oli nimittäin tunkenut peräaukkoonsa tyhjän pullon.

Valitettavasti pullo oli jäänyt syvälle jumiin, ja lääkärit joutuivat poistamaan sen, Mirror-lehti uutisoi. Netissä leviää nyt kuvia miehen röntgenkuvista, jotka näyttävät suolistossa lymyilevän lasiesineen.

Olemme uutisoineet muun muassa ihmisen sisältä löytyneestä dildosta, pillistä ja C-kasetista. Myös eläinten elimistöstä on paljastettu kolikoita, herätyskelloja ja koruja. Suomen ensimmäinen röntgenlaite hankittiin Helsingin kirurgiseen sairaalaan vuonna 1897.