Mies presidentti Barack Obamalle: ”Jätä tyttöystäväni rauhaan”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama oli matkustanut Chicagoon ottaakseen osaa äänestykseen. Presidentti täytti kaikessa rauhassa äänestyslipukettaan, kun hänet ohitti vitsikäs nuorimies ja pyysi Obamaa jättämään hänen tyttöystävänsä rauhaan.

YouTube
YouTube

Äimistyneen presidentin vieressä oleva nainen ratkesi nauruun, sillä kyseessä oli hänen poikaystävänsä. Presidentti tokaisee, että hänellä ei varsinaisesti käynyt mielessä yrittää mitään naisen kanssa. Nolostunut tyttöystävä pyysi presidentiltä anteeksi ja sanoi poikaystävänsä olevan hölmö.

Äänestämisestä ei ollut tulla mitään, sillä tyttö nauroi hermostuneesti poikaystävänsä tempaukselle ja samaan aikaan presidentti hänen vieressään vitsaili miehen kustannuksella. ABC Newsin mukaan presidentti oli tullut antamaan nolostuneelle tyttöystävälle halauksen oudon äänestystilanteen päätteeksi ja vitsaillut, että eiköhän neitokaisen poikaystävänsä ole nyt viimeistään mustasukkainen.