Mies yritti ulos jumiin jääneestä hissistä – ihmepelastuminen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jumiin jäänyt hissi on varmasti yksi pelottavimmista paikoista, jonne ahtaanpaikankammosta kärsivä ihminen voi joutua. Pakokauhun ja ahdistuksen voivat tuntea kammosta kärsimättömätkin. Kun 11 henkilön ryhmä jäi Kiinassa hissiin jumiin, päättivät he olla odottelematta pelastuslaitosta ja ryhtyivät oma-alotteisesti toimiin ulospääsyn toivossa.

YouTube
YouTube

Yhdellä miehistä oli vasara mukanaan, ja hän alkoi louhia sillä kerrosten välistä lattiaa. Pian he huomasivat, että kolo on tarpeeksi suuri ihmiselle, ja yksi hississä olleista yritti ahtautua sen kautta ulos. Kun mies sai jalkansa ulos hissistä hän jäi jumiin.

On selvää, että hissin lähtiessä liikkeelle se koituisi miehen kohtaloksi. Kuin ihmeen kaupalla mies sai rimpuiltua itsensä vapaaksi ja pääsi ulos hissistä kolon kautta. Daily Mail -lehden mukaan pelastuslaitos laski hissin seuraavaan kerrokseen ja muutkin jumiin jääneet vapautuivat.

Tutkiessaan hissin jumiutumista pelastuslaitos teki karmean havainnon valvontakamerasta. He olivat päättäneet laskea hissin alemmalle kerrokselle juuri sillä hetkellä, kuin mies oli jäänyt jumiin hissin ja kerrosten välille. Hissistä kantautuvat huudot olivat viivästyttäneet hissin laskua ja mies oli ehtinyt välistä pois vain hetki ennen kuin hissi laskeutui alas.

Pelastuslaitoksen työntekijät ovat vakuuttuneita siitä, että miehellä oli enkeli matkassaan. Oli pienestä kiinni, ettei pelastusoperaatio vaatinut uhria.