Bridget Jones -päätähti tuhosi kasvonsa – ei tunnista samaksi naiseksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudessa elävillä naisilla on tapana korjailla vanhentumisen merkkejä erilaisilla operaatioilla, mutta valitettavasti yhä useampi kauneusleikkaus muuttaa ulkonäköä vain huonompaan suuntaan. Yksi kasvonsa pilanneista on 45-vuotias näyttelijätär Renee Zellweger.

Kerroimme Bridget Jones -näyttelijän muodonmuutoksista jo viime vuoden loppupuolella, mutta nyt hänestä julkaistut valokuvat saavat putoamaan tuolilta. Kuvista ei uskoisi, että niissä esiintyy edes sama sirkeäsilmäinen ja kauniskasvoinen nainen kuin suositussa Bridget Jones -elokuvatrilogiassa. Renee esiintyi 21st Annual Elle Women In Hollywood Awards -gaalan punaisella matolla, eikä häntä tunnistanut samaksi ihmiseksi.

45-vuotias Renee Zellweger voitti Oscar-pystin parhaasta naissivuosasta Päämääränä Cold Mountain -elokuvassa. Hän kuuluu Hollywoodin parhaiten palkatuihin naisnäyttelijöihin. Roolisuorituksia on nähty muun muassa elokuvissa Nurse Betty, Me kaksi & Irene, Chigago ja New in Town.