Bill Murray liian cool Tinderiin – iskee kenet haluaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vekkulinäyttelijän maineen saanut Bill Murray lukeutuu kaikkien aikojen rakastetuimpien Hollywood-koomikoiden kastiin. Miestä ylistetään hänen suuren tunneälynsä ja huumorintajunsa johdosta. Nyt mies on esiintynyt Jimmy Kimmelin luotsamassa keskusteluohjelmassa.

YouTube
YouTube

Illan aiheena oli käsitelty muun muassa Tinder-treffisovellusta. Kun Kimmel kysyi vierassohvalla istuneelta Murraylta, onko mies harkinnut tai mahdollisesti liittynyt Tinderiin, oli vastaus näyttelijälle tyypilliseen tapaan omaperäinen.

Hän nimittäin osoitti saavansa viereen kenet haluaa – jopa valokuvaajana yleisössä toimineen miehen. Moni muu on kritisoinut Tinderia juuri sen kasvottomuuden takia, kun ihmiset eivät nykypäivänä uskalla puhua ventovieraille muuten kuin chatpaveluiden välityksellä.

Kerroimme äskettäin tapauksesta, jossa Bill Murray hyppäsi pariksi tunniksi sanfranciscolaisen taksin rattiin, kun ajoneuvon kuljettaja soitti saksofonia takapenkillä. 63-vuotias Bill Murray nousi Hollywoodin komedianäyttelijöiden kärkikastiin elokuvien, kuten Caddyshack – Latvasta Laho ja Ghostbusters – Haamujengi kautta.