Teinivaimo Courtney Stodden: ”Näin tiedät saaneesi orgasmin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinivaimon leiman loppuiäkseen saanut Courtney Stodden nähtiin taannoin pukeutuneena rannalla Baywatch-tyyppiseen uimapukuun, ja hän telmi vedessä kameroiden räpsiessä hänestä kuvia. Tempaus sai liikkeelle huhut, joiden mukaan hän haluaisi mukaan tulevaan Baywatch-elokuvaan.

Splash
Splash

Nyt Courtney Stodden nähdään puolestaan Youtuben World of Wonder -kanavan tuoreella videolla, jossa hän jakaa ihmisille seksivinkkejä. Julkkisneitokainen kertoo esimerkiksi mielipiteitään masturboinnista ja neuvoo, miten voi tietää saaneensa orgasmin.

20-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä näyttelijä Doug Hutchisonin, joka oli tuolloin 52-vuotias. Krista Keller allekirjoitti tällöin naimaluvan vasta 16-vuotiaalle tyttärelleen.