Jennifer Lopez kylpee pian rahassa? Jättidiili Las Vegasiin valmiina

Viihdeuutiset · Annika Kela

Latinopoppari Jennifer Lopez on näillä näkymin tekemässä rahakkaan diilin Las Vegasissa sijaitsevan Planet Hollywoodin kanssa. Lähipiirin mukaan tähdelle on tarjottu jopa 350.000 dollaria yhdeltä esitykseltä. Sopimus omasta Las Vegas show’sta tarkoittaisi yhteensä kymmeniä esityksiä.

Olemme aiemmin kertoneet, kuinka Britney Spears on tahkonut Las Vegasin show’llaan jättimäiset rahat kasinoille – ja tietenkin myös itselleen. Nyt vaikuttaisi siltä, että JLo on seuraamassa Spearsin jalan jälkiä kohti syntien kaupunkia.

Daily Mail -lehden mukaan Jennifer nettoaisi yhdeltä esitykseltään enemmän, kuin Britney, joka tienaa 310.000 dollaria esitykseltä. Kiireinen show-aikataulu tarkottaisi sitä, että Lopez joutuisi muuttamaan Las Vegasiin ainakin väliaikaisesti.

Sen lisäksi tähti joutuisi sitoutumaan Las Vegasin esitykseensä, mikä tarkoittaa sitä, että muut projektit on jätettävä toiselle sijalle. Diili on liian hyvä ohitettavaksi ja Lopezin on kerrottu olevan valmis allekirjoittamaan sopimuspaperit.