Joan Riversiltä jättiperintö – tyttärestä tuli upporikas!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiopersoona Joan Rivers menehtyi syyskuun alussa 81-vuotiaana. Komedienne sai yllättäen sydänpysähdyksen ollessaan rutiininomaisessa kurkkuleikkauksessa. Tähden omaiset haastoivat klinikan oikeuteen. Joan Riversin testamentti on nyt luettu.

Joan Rivers on jättänyt koko sada miljoonan dollarin arvoisen omaisuutensa ainoalle tyttärelleen Melissa Riversille. Perintö koostuu 75 miljoonan dollarin arvoisesta käteisomaisuudesta ja 35 miljoonan euron arvoisesta asuinhuoneistosta New Yorkin Upper East Side -alueella. Televisiotuottajana työskentelevä Melissa Rivers on hulppeasta perinnöstä huolimatta surun murtama. 46-vuotiaalla Melissalla on 13-vuotias Cooper-niminen poika.

Joan Riversin kuolinsyytä tutkivien tahojen mukaan tähti olisi saanut sydämenpysähdyksen siksi, että hänen äänijänteiden turpoaminen esti hapen kulkemisen keuhkoihin. Rivers kiidätettiin teho-osastolle ja häntä pidettiin hengissä koneiden avulla. Hän menehtyi tulematta enää tajuihinsa.