Kim Kardashian teinityttönä kotivideolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki Kris Jennerin kasvattamat ja kaitsemat lapset ovat siirtyneet ennemmin tai myöhemmin julkisuuteen. Osa heistä on kuitenkin väistynyt vuosien saatossa suosiolla taka-alalle, kuten perheen ainoa veli Rob Kardashian ja malliuraa intensiivisesti luova Kendall Jenner. Kim Kardashian sen sijaan rakastaa parrasvaloja.

YouTube
YouTube

Kim Kardashian on tehnyt maineestaan ja suosiostaan bisneksen. Jotta tähän on päästy, on neitokainen tavoitellut suosion kirkkainta kruunua jo teini-ikäisenä. Nyt nettiin on julkaistu vuonna 1993 kuvattu video, jolla esiintyy erittäin itsetietoinen kahdeksasluokkalainen nimeltään Kim Kardashian. Video on tyypillinen teinitaltiointi, jossa häslätään ja sähelletään. Yksi asia jää kuitenkin mieleen: Kim hehkuttaa videolla pääasiassa itseään.

Kotivideo on kuvattu neitokaisen valmistuttua kahdeksannelta luokalta, ja taltioinnilla vilahtaa myös muita perheenjäseniä. Kim on kuitenkin ilmiselvästi juhlien keskipiste. Julkkistähti Kim Kardashian nousi suuren yleisön tietoisuuteen kotipornoelokuvan tähtenä, mutta nykyään hänet tunnetaan kymmeniä miljoonia dollareita vuodessa bisneksillään tienaavana supertähtenä. Seurapiirikaunotar pokasi äskettäin GQ-lehden Vuoden nainen -palkinnon.