No Doubt tekee toisen comebackin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Gwen Stefani julkaisi äskettäin ensimmäisen soolosinglensä peräti kahdeksaan vuoteen. Perheenäidin elämään viime aikoina keskittynyt nainen on vaihtanut vuosien saatossa musiikkimakunsa ilmeisesti popimpaan suuntaan, ja myös tuore Baby Don’t Lie -sinkku noudattelee tyyliltään suuren yleisön korvaan sopivaa massapoppia.

Gwen Stefani aloitti soolouransa kymmenen vuotta sitten No Doubt -yhtyeen hajottua. Nyt kuitenkin nainen lupailee, että bändi olisi jälleen palaamassa yhteen – ainakin muutaman biisin ajaksi. Naiselta tiedusteltiin asiaa Twitterin kyselytunnilla, ja hän sanoi No Doubtin tekevän kappaleita yhdessä par’aikaa. Naisen seuraavan sooloalbumin otaksutaan ilmestyvän jo tämän vuoden joulukuussa.

No Doubt -yhtye teki comebackin ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten ja se julkaisi Push and Shove -nimisen albumin. Gwen Stefani kuitenkin vetäytyi pian julkisuudesta ja perusti perheen yhdessä miehensä Gavin Rossdalen kanssa. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja siitä tuli menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuivat tuolloin Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.