Nunna esitti Madonnan kohutun Like A Virgin -klassikkohitin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Voice -laulukilpailun italialaisessa versiossa nähtiin viime keväänä jokseenkin yllättäviä hetkiä. Kilpailuun osallistunut nuori nunna vei niin kilpailun tuomareiden kuin yleisönkin sydämet, ja naisesta tuli kertaheitolla tähti kotimaassaan.

YouTube
YouTube

Nyt Sisar Cristina Scuccia on yllättäen julkaissut cover-version poptähti Madonnan Like a Virgin -megahitistä, joka julkaistiin alunperin vuonna 1984. Kappalevalinta on jo ehtinyt herättämään kohua, mutta 26-vuotiaan nunnan mukaan kappale voidaan tulkita muutenkin kuin vain maallisista nautinnoista kertovana.

– Kun luet kappaleen sanoja ajattelematta aikaisempia tulkintoja, huomaat että kappale kertoo rakkauden voimasta uudistaa ihmisiä ja pelastaa heidät menneisyydeltään, Cristina kuvailee italialaiselle Avvenire-lehdelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Sisar Cristina Scuccia tulkitsee omalla tavallaan pop-hittejä. Hän esitti The Voice of Italy -ohjelmassa Alicia Keysin No One -kappaletta. Naisen mukaan häntä kiinnostaisi tietää, kuinka Madonna reagoi hänen hengellisiä sävyjä saaneeseen cover-versioonsa popin kuningattaren varhaisesta hitistä.

– Haluaisin nähdä Madonnan kasvot, kun hänelle kerrotaan että Nunna tulkitsee hänen kappalettaan, Cristina kertoo.