Älä usko silmiäsi – tässä ei ole naisen rintavako

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rintojen välinen vako saa monen miehen mielikuvituksen laukkaamaan ja kuolan valumaan. Eräs nainen on nyt päättänyt testata vaon voimaa Redditin pikkutuhmia kuvia esittelevällä GoneWild-alasivustolla. Hän sai vakokuvansa ansiosta 51 flirttailevaa privaattiviestiä.

Myöhemmin sama neitokainen kuitenkin paljasti, että kuvassa ei suinkaan ollut hänen povensa muodostama viiva. Kuva oli nimittäin otettu hänen aviomiehensä takapuolesta ja muokattu myöhemmin näyttämään rintakuvalta.

Kuvasta oli poistettu ihokarvoitus ja otosta oli rajattu pienemmäksi. Moni mies meni lankaan, eikä ihme, sillä harva ymmärtää kuvassa olevan muuta kuin pari rintarauhasia.

Nainen kehuskeli kuvallaan myöhemmin Redditissä. Osa miehistä ei välittänyt jekusta, vaan kommentoi kuvien yhteyteen, että pääasia jos se oli antanut tarpeeksi mielikuvia paineiden purkamista varten. Tosiasia kuitenkin on se, että netissä ei ole lähes aina kaikki sitä mitä näyttää.