Fifty Shades of Grey -elokuva ongelmissa – näyttelijät kutsuttiin takaisin

Viihdeuutiset · Annika Kela

E.L. Jamesin luoma Fifty Shades of Grey -kirjasarja on ollut maailmanlaajuinen menestys ja siihen perustuvaa elokuvaversiota on kuvattu kuluneen vuoden ajan. Elokuvan ensi-ilta tulee olemaan ystävänpäivän paikeilla vuonna 2015, ja elokuvan traileri on jo julkaistu.

Huhujen mukaan viimeistelyä vaille valmis elokuva on kuitenkin nyt ajautunut yllättäviin ongelmiin, sillä päänäyttelijöiden välillä ei ole tarvittavaa kemiaa. Elokuvan päärooleja näyttelevät Dakota Johnson ja Jamie Dornan on kutsuttu takaisin kuvauspaikalle Vancouveriin, sillä osa elokuvan kohtauksista täytyi kuvata uudelleen.

Us Magazine -lehden saamien tietojen mukaan päänäyttelijöiden väliltä puuttuva kemia on johtanut siihen, että seksikohtaukset näyttävät epäaidoilta ja päähenkilöiden välinen tulinen rakkaus ei vakuuta.

Koko kirjasarja on rakennettu päähenkilöiden väliselle räiskyvälle ja intensiiviselle kemialle, johon myös elokuvan pitäisi perustua. Mikäli näyttelijöiden välinen kemia ei toimi, saattaa paljon puhutusta ja hehkutetusta elokuvasta tulla floppi.