Katuun ilmestyi valtava vajoama – nielaisi sementtiauton!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sementti-rekkaa kuljettaneen kuskin työpäivä sai yllättävän käänteen, kun maavajoama nielaisi osan rekasta maan alle. Venäläinen Adam Zubarev ajoi Voronezhin kaupungissa kaikessa rauhassa, kunnes näki tiessä kuopan ja huomasi ajoneuvon perän alkavan vajota.

YouTube
YouTube

Mies hyppäsi autosta kiireellä ulos. Rekan ulkopuolella odotti hurja näky, sillä maavajoama oli nielaissut sementtiauton suureen kuoppaan. Liikenteessä ollut henkilöauton kuski kuvasi näyn rekasta kojelautakameralleen.

Ohikulkevat autoilijat hämmästelivät näkyä ja ohittivat rekan varovaisesti. Voisi luulla, että maavajoamasta kannattaisi pysyä mahdollisimman kaukana, sillä vajoama voi laajeta nopeasti. Liikenne rekan ympärillä näytti kuitenkin sujuvan lähes normaalisti.

Poliisin saavuttua paikalle tie suljettiin liikenteeltä ja tapausta alettiin tutkia. Zubarevilla oli onnea matkassa, koska osa autosta jäi kuopan ulkopuolelle. Suurien maavajoamien tiedetään nielaisseen rakennuksia ja suuria maa-alueita, joten siinä suhteessa miehellä kävi hyvä tuuri, että kuoppa vei mennessään vain osan hänen rekastaan.