Koira nettitähdeksi roikkuvan kielen ansiosta – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suloinen cavalierkingcharlesinspanieli Toast on hurmannut ihmiset hassulla ilmeellään, sillä koiran kieli roikkuu suun ulkopuolella jopa silloin, kun koira nukkuu. Omistaja on jakanut omaperäisestä koirastaan kuvia Instagramissa, ja Toastista on tullut huippusuosittu.

Instagram
Instagram

Monet ovat vitsailleet, että Toast on selvästi Miley Cyrus -fani, sillä se toistaa jatkuvasti samaa kieli-ilmettä kuin Miley. Karvakuono elää normaalia koiranelämää, eikä selvästikään tiedä poikkeavansa millään tavalla toisista lajitovereistaan. Huomiota Toast on saanut enemmän kuin tavalliset hännänheiluttajat, mutta siitä koiruus ei ole varmastikaan yhtään harmissaan.

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita Toastin seikkailuista, voivat käydä lukemassa blogia joka kertoo pienen koiruuden touhuiluista. Blogin sivusto on toastmeetsworld.com.

Ladataan

You can't be this hot without giving back which is why Me and my girl @irinashayk walked the Orange carpet for the @aspca tonight.

Näytä Instagramissa

Ladataan

Color coordinated desk accessories make you look busy even when you are just Googling yourself.

Näytä Instagramissa

Ladataan

Shopping Tip! Many of you comment on my @yark leash/collar and I just saw that they are having a 1 day sale! Go treat yo self!! #nonyloncollarsever

Näytä Instagramissa