Lentoyhtiöltä eeppinen turvallisuusvideo – Hobitit pääosassa

Matkailu · Annika Kela

Uuden-Seelannin kauniit maisemat ovat toimineet kuvauspaikkana monelle jättimenestyksen saavuttaneelle elokuvalle, kuten Taru sormusten herrasta ja Hobitti -elokuville. Uusiseelantilainen lentoyhtiö Air New Zealand on jälleen päättänyt hyödyntää elokuvien suosiota turvallisuuskampanjassaan.

YouTube
YouTube

Aiemminkin elokuvamaailmaa hyödyntänyt yhtiö on nimittäin tehnyt tällä kertaa elokuvia mukailevan lentoturvallisuusvideon, jonka pääosassa nähdään hobitit ja haltijat. Lentoturvallisuusvideo poikkeaa perinteisestä opastusvideosta, sillä se on aidosti kiinnostavaa katseltavaa.

Ihmiset, jotka ovat tottuneet matkustamaan paljon lentokoneella jättävät yleensä turvallisuusvideon katsomatta, ja keskittyvät johonkin muuhun. Tämä video on niin mielenkiintoinen, että se varastaa katsojan huomion ja opastus todella painuu katsojan mieleen.

Lentoyhtiö on siis aiemminkin toteuttanut vastaavanlaisen turvallisuusvideokampanjan, ja koska se oli valtava menestys päätti yhtiö jatkaa samalla linjalla. Video on hauskaa katsottavaa ja monet elokuvan fanit haluaisivat varmasti nähdä videon useampaan kertaan. Kun lentomatka alkaa iloisella ja hauskalla videolla, sujuu matkakin paljon paremmalla mielellä. Video vetoaa lapsiin ja näin ollen nuoremmatkin matkustajat tietävät miten koneessa tulee toimia. Muutkin lentoyhtiöt voisivat ottaa tästä esimerkkiä.