Turistiopas sekosi viimeisenä työpäivänä: ”Haistakaa v***u!”

Matkailu · Annika Kela

Maksulliselle turistikierrokselle osallistuneet matkailijat saivat korvia kuumottavan kokemuksen, kun turistioppaalla tuli mitta täyteen kesken kierroksen. San Franciscoa esittelevä turistiopas oli viimeistä päivää töissä ja päätti kertoa asiakkailleen omin sanoin mitä mieltä oli San Franciscosta ja etenkin Chinatownista.

YouTube
YouTube

Turistiopas teki kaikille selväksi, että hän vihaa Chinatownia. Nainen kertoi turisteille, että hän on asunut Chinatownin kupeessa ja hän on totaalisen kyllästynyt kaupunginosasta kantautuvaan mekkalaan. Opas myös arvosteli voimasanoja käyttäen Chinatownin ruokakulttuuria ja kiinalaisten käyttäytymistä. Joidenkin mielestä naisen palopuheessa oli jopa rasistisia piirteitä.

Turisti kuvaa kierrosta videolle ja kaupungin nähtävyyksien sijaan pääosassa on turistiopas, joka vaahtoaa Chinatownista. Kun bussi on ohittamassa Chinatownin opas yllyttää turisteja huutamaan: ”Haista v***u Chinatown!”.

Viimeisen työpäivän kunniaksi turistiopas näyttää nautiskelevan myös alkoholia kierroksen aikana. Inho Chinatownia kohtaan on nähtävästi päässyt patoutumaan ja nyt viimeisenä päivänä nainen päätti purkaa kaiken avautumisellaan turistien kuullen. Turistikierros oli vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus niille, ketkä siihen osallistuivat.