Tyttöystävä haukkui penistä pieneksi – mies leikkasi irti! Näin teki kohtalotoveri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla kohistaan parhaillaan uutisesta, jonka mukaan 22-vuotias makedonialaismies olisi leikannut irti oman peniksensä, koska hänen tyttöystävänsä oli haukkunut miehen sukuelintä pieneksi. Tyttöystävä oli jättänyt miehen kommentin jälkeen, mutta mies ei unohtanut kommenttia.

Nuori mies nimittäin katkaisi peniksensä partaterällä ja heitti sen tekovälineen kera roskikseen. Metro-lehden mukaan mies toimitettiin sairaalaan, ja poliisien löytämää sukupuolielintä kiinnitettiin takaisin paikoilleen viiden tunnin ajan. Lääkärit eivät kuitenkaan voi mennä takuuseen, että penis on toimintakunnossa leikkausarpien parannuttua. Tämä ääripään esimerkki miehuuden menettämisestä tuntuu suorastaan uskomattomalta.

Toinen pienen peniksen takia nöyryytetty mies on amerikkalainen Patrick Moote, joka kosi tyttöystäväänsä vuonna 2012 kesken UCLA:n koripallopelin. Hän sai pakit tuhansien ihmisten todistaessa, ja myöhemmin selvisi, että syynä oli tyttöystävän mukaan miehen pieni sukupuolielin. Patrick ei kuitenkaan kaivanut terää esiin, vaan loi pienestä peniksestään elokuvan.

Koomikko etsi vastausta kysymykselle, onko koolla väliä? Hän kiersi ympäri maailmaa penisvallankumouksen nimissä ja lopulta Unhung Hero -niminen dokumentti oli valmis. Nyt mies on antanut kasvot kaikille pienillä peniksillä varustetuille miehille, vaikka koosta ei tarvitsisikaan tehdä ihan näin suurta numeroa.