Aasi kuin sylikoira! Pariskunta hemmotteli kaviokaveriaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aasin varsa oli piristänyt erään amerikkalaisen pariskunnan arkea vierailemalla heidän luonaan. Syyskuussa syntynyt varsa sai pariskunnan luona hemmottelevaa kohtelua, sillä se oli pariskunnalle kuin sylikoira. Tom ja Terri huomasivat, että aasi nauttii suuresti perheen sohvalla löhöilystä.

YouTube
YouTube

Terri päätti kuvata hauskan videon, jossa Tom makaa sohvalla aasin kanssa kuin koiranomistaja koirineen. Aasi jopa vaatii jatkuvaa silittelyä ja rapsutusta. Heti kun Tom lopetti silittelyn, aasi nosti päätään merkiksi, että silittelyä pitää jatkaa. Terri naureskelee vieressä miehensä touhuja.

Aasin varsa ei ole tullut perheeseen jäädäkseen, vaan aasin oikea koti on Sugarbush Harlequin Draft and Sport Horses of North Central Florida, joka on tunnettu hevosten kasvatustila. Tom ja Terri olivat aasin vierailusta ilahtuneita ja käyvät varmasti tervehtimässä ja rapsuttamassa pientä aasia hevostilalla.