Applen iPhone syttyi taskussa palamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään markkinoille tullut iPhone 6 on kohdannut valtavan kritiikkiiryöpyn ilmestyttyään. Aluksi puhuttiin puhelimen suuresta koosta ja siitä, kuinka se taipuu helposti taskussa. Taipumiskohu sai nimekseen Bendgate. Sen jälkeen puhelin tarttui ihmisten karvoituksiin kiinni.

YouTube
YouTube

Seuraava kohu sai nimen Hairgate, koska käyttäjät huomasivat iPhonen repivän heidän hiuksiaan tai partakarvojaan puhelun yhteydessä. Nyt otsikoihin on noussut kolmas kohu, jota kutsutaan todennäköisesti nimellä Firegate. Tämä siksi, että yksi pahasti taipuneista iPhone 6 -älypuhelimista oli syttynyt palamaan. Liekit olivat leimahtaneet Philip Lechterin housujen taskussa.

Philip oli nähnyt taskussaan savuavan puhelimen ja viskasi sen käryävistä nahkakuorista maahan. Sen jälkeen ohikulkija heitti jäävettä puhelimen ja miehen jalan päälle. Philipin jalkaan tuli palovammoja. Apple ei ole kommentoinut tapausta.