Erohuhuille tyly päätös – Beyonce ja Jay Z uusivat vihkivalansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailman voimapari Beyonce ja Jay Z kuuluvat niin menestykseltään kuin varallisuudeltaan julkkismaailman eliittiin. Parin avioliitto-ongelmista on huhuttu jo tovi, ja äskettäin tapetille nousivat jopa Jay Z:n pettämishuhut. Nyt ongelmat on selätetty.

Naimisissa vuodesta 2008 saakka olleet Beyonce ja Jay Z ovat nyt uudistaneet vihkivalansa lupauksena olla toistensa tukena ajasta ikuisuuteen. People-lehden mukaan he kohtasivat yhteisen On The Run -kiertueen aikana suuria ongelmia, mutta niistä on nyt päästy yli. He selvittivät välinsä kuntoon jo pelkästään kaksivuotiaan Blue Ivy -tyttärensä vuoksi.

Pari etsii parhaillaan uutta asuntoa Pariisista. He suunnittelevat kertovansa välirikostaan seuraavalla yhteisellä albumilla, jonka sisällön luvataan olevan saakaa ja rehellistä. Levy syntyy yhteiskiertueen innoittamana, ja kappaleiden sanoitustyö on jo aloitettu. Pariskunta osallistui kiertueen aikana muun muassa parisuhdeterapiaan.