100 käärmettä valtasi perheen kodin – näky kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan Saskatchewanin provinssissa asustelevan perheen viikonloppu sai karmaisevan käänteen, kun talon sisälle luikerteli yli 100 käärmettä. Perhe kertoi, että viikonlopuna aikana heidän talostaan häädettiin 102 sisälle luikerrellutta sukkanauhakäärmettä.

YouTube
YouTube

Jopa eläinsuojeluviranomaiset olivat hämmästyneitä löytyneiden käärmeiden määrästä. Käärmeiden talonvaltausyritys sai alkunsa, kun vanhemmat löysivät kellaristaan muutamia sukkanauhakäärmeitä. Käärmeet olivat hakeutuneet talon lämpöön, sillä tähän aikaan vuodesta ne aloittavat talvehtimisen. Sukkanauhakäärmeet ovat ihmiselle harmittomia.

Perhe alkoi huolestua siinä vaiheessa, kun he löysivät käärmeitä myös muualta kuin kellarista. Niitä luikerteli myös keittiön kaapeissa ja makuuhuoneissa. Vanhemmat ottivat yhteyttä eläintensuojeluviranomaisiin, sillä eivät tienneet mitä käärmeille pitäisi tehdä.

Villieläinreservaatissa työskentelevät viranomaiset saapuivat apuun. Perheenjäsenet ja viranomaiset keräsivät käärmeet laatikoihin ja ämpäreihin ja laskivat, että talossa oli luikerrellut yhteensä peräti 102 käärmettä. Käärmeet toimitettiin reservaattiin, jossa ne voivat talvehtia rauhassa kevääseen asti.