Kanadanhanhi aiheutti kaaoksen moottoritiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britannian vilkkaimmalla moottoritiellä nähtiin erikoinen tilanne, kun kanadanhanhi juoksenteli tien reunassa viranomaiset perässään. Hanhi oli tehnyt epäonnistuneen laskeutumisen tielle ja sen siipi oli vaurioitunut.

YouTube
YouTube

Loukkaantunut lintu hätääntyi liikenteestä ja alkoi juoksennella ympäriinsä. Paikalle soitetut eläintensuojeluviranomaiset yrittivät saada hanhea kiinni, mutta vilkas liikenne teki pelastusoperaatiosta vaarallisen. Paikalla olleiden mukaan monet autot väistelivät hanhea sen juoksennellessa keskellä tietä. Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset pysäyttivät lopulta liikenteen hetkeksi, jotta lintu saataisiin kiinni.

Lintu antautui viranomaisille ja se toimitettiin eläinlääkäriin, jossa se sai hoitoa loukkaantuneeseen siipeensä. Viranomaiset kiittelevät ihmisiä varovaisuudesta moottoritiellä. Tilanne olisi voinut päättyä huonosti, sillä lintua väistelevät autot olisivat saattaneet törmätä toisiinsa.