Mikä asuvalinta! Miley Cyrus tyrmistytti lentokentällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on nähty australialaisella lentokentällä omituisessa asussa. Laulajatar oli pukeutunut onesieen, joka muistutti yksisarvista. Uupuneen näköinen tähti kantoi lisäksi mukanaan suurta pehmolelua, jota halaili edetessään lentokentällä.

Neitokaisen Bangerz-kiertueen viimeiset esitykset nähtiin Australiassa, josta tähtönen oli matkalla kotiin. Pitkä kiertue on selvästi käynyt Mileyn voimille, sillä hän näytti väsyneeltä kierrellessään Sydneyn lentokentällä hassussa oloasussaan.

Yksisarvista muistuttava asu aiheutti hilpeyttä lentokentällä, sillä se sopisi paremmin viisivuotiaalle kuin aikuiselle naiselle. Huomiota herättävä puku osoittaa, että tähti nauttii ihmisten kohahduttamisesta esiintymislavojen ulkopuolella.