Nainen ei saanut rahaa – tuhosi pankkiautomaatin paljain käsin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dongguan kaupungissa shoppailemassa ollut nainen raivostui, kun hän ei saanut nostettua pankkiautomaatista rahaa. Ostoskeskuksessa asioinut nainen sai raivokohtauksen ja hajoitti raha-automaatin palasiksi paljain käsin.

YouTube
YouTube

Paikalle kerääntyneet ihmiset seurasivat hämmästyneenä vierestä, kun automaatti tuhoutui heidän silmiensä edessä muutamissa minuuteissa. Kiukunpuuskan saanut nainen oli ehtinyt hajoittaa koko laitteen, kun ostoskeskuksen vartija saapui paikalle.

Vartijan huomattuaan nainen esitti kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hän seisoskeli tyynen rauhallisesti rikkinäisen automaatin vieressä esittäen, ettei hänellä ollut asian kanssa mitään tekemistä. Naisen tempaus oli kuitenkin saatu valvontakameroille ja poliisi kutsuttiin paikalle.

Poliisit olivat naisen tekosista ymmällään, sillä he eivät olleet koskaan nähneet pankkiautomaattia niin tuhoutuneena ilman että hajottamisessa olisi käytetty jotain työkaluja. Nainen oli jotenkin onnistunut käsiensä voimalla hajoittamaan automaatin. Valvontakamerat paljastavat, että nainen yritti toistuvasti nostaa automaatista rahaa ja kun automaatti ei antanut rahoja, hän raivostui silmittömästi ja hajoitti koko koneen.