Rinnat hytkyvät musiikin tahdissa – hypnoottisesta videosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twerkkaaminen on saanut naiset heiluttelemaan pakaroitaan musiikin tahdissa. Koska maailma tarvitsee silmäniloa myös ”tissifaneille”, on nettiin päätynyt nyt harvinaislaatuinen video klassisen musiikin rytmissä rintojaan heiluttelevasta naisesta.

YouTube
YouTube

Ennen sanottiin, että liike lähtee lantiosta. Nyt voidaan sanoa, että liike lähtee rintalihaksista, ja Sara X Mills -niminen esiintyjä näyttää tästä esimerkkiä YouTube-videollaan. Neitokainen heiluttelee silikonilla pumpattuja rintarauhasiaan Mozartin tahdissa. Pienet bikinit peittävät nännit, muuten video on yhtä tanssivan poven tarjoamaa ilotulitusta.

Nainen on saavuttanut järisyttävän nettisuosion videollaan, ja pelkästään hänen YouTube-taltiointia on katsottu alle kahdessa viikossa jo 28 miljoonaa kertaa. Saralla on myös vankka fanijoukko Facebookissa ja Instagramissa.