Spiritistinen istunto päättyi kauhunhuutoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Halloweenin kunniaksi on julkaistu netissä pilailuvideo, jossa meedio pelottelee nuoria spiritistisessä istunnossa. Selvännäkijä aloittaa istunnon rauhallisesti ja alkaa lukea Ouija-laudalle muodostuvaa sanaa.

YouTube
YouTube

Kirjaimista muodostuu sana JUOKSE, jonka meedio kiljaisee kovaan ääneen pullauttaen silmänsä ulos kuopistaan. Nuoret säikähtävät meediota toden teolla. Spiritistisen istunnon aikana lattialautojen alta nousee kuolleista herännyt muumio, joka viimeistään saa nuoret pakokauhun valtaan.

Pila on onnistuneesti toteutettu ja nuorukaiset ovat kauhusta kankeita. Muutama viikko sitten julkaistu video on tehty spiritismistä kertovan Ouija-kauhuelokuvan mainostamista varten. Elokuva saa Amerikassa ensi-iltansa Halloweenin tienoilla 24.lokakuuta.