Väliaikaohjelma villitsi yleisön stadionilla – eikä ihme

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yliopistojen marssibändejä saatetaan pitää yhtä suosittuina kuin niiden kannattamia urheilujoukkueita. Olemme kertoneet urheiluotteluiden väliajoilla suoritetuista huikeista ohjelmanumeroista ennenkin, mutta silti ne jaksavat sävähdyttää kerta toisensa jälkeen.

YouTube
YouTube

Nyt esittelyyn nousee Floridan yliopiston marssibändi. Kaukana ovat ajat, jolloin marssibändit esittivät vain kansallislauluja rumpujen päristessä ja tanssijoiden tanssiessa. Nyt videolla nähdään Beyoncen hittibiisin tahdissa suoritettu väliaikanumero. Kannattaa muistaa, että asialla on opiskelijoiden muodostama marssibändi, ja silti se saa jokaisen katsojan mukaansa.

Single Ladies kaikuu pitkin stadionia, kun tanssijat ja soittoniekat näyttävät kyntensä kotiyleisölleen. Amerikkalaista jalkapalloa ottelussa pelannut Floridan yliopistojoukkue otti mittaa Notre Damen joukkueesta viime viikonloppuna. Kappalevalinta oli sinänsä ajankohtainen, sillä Single Ladies valittii äskettäin kaikkien aikojen suosituimmaksi erobiisiksi.