Auts! Suosikkinäyttelijä strippasi 18-vuotiaana – video päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Channing Tatumin nuoruuteen pohjautuva elokuva Magic Mike oli menestys, etenkin naisfanaatikkojen keskuudessa. Elokuva kertoo Floridassa asuvien eroottisten miestanssijoiden elämästä, joka sisältää enimmäkseen juhlimista ja naistennaurattamista.

YouTube
YouTube

Aihe oli Tatumille entuudestaan tuttu, sillä mies työskenteli nuoruusvuosinaan stripparina. Netin syövereistä on nyt löytynyt video, jossa nuori Tatum strippaa yökerhossa. Tampa Bayn baarikadulla sijaitsevassa yökerhossa on meneillään miesten striptease-show ja yksi tanssijoista on Channing Tatum. Videolle kuvatussa esityksessä Tatum on vasta 18-vuotias.

Sen sijaan, että mies olisi yrittänyt peitellä menneisyyttään on hän avoimesti kertonut elämästään stripparina. Tatum on aina rakastanut tanssimista ja esiintymistä, joten stripparina työskentely oli vain tapa toteuttaa itseään ja samalla tienata helppoa rahaa. Nykyisin mies nähdään valkokankaalla ja hän on tunnettu monista menestyselokuvista kuten G.I Joe ja Step Up. Vuonna 2015 julkaistaan Magic Mike -elokuvan jatko-osa joka on nimeltään Magic Mike XXL.