Courtney Bingham Sixx Wonder Womanina naamiaisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä ex-tyttöystävänsä Denise Richardsin merkeissä. Pariskunnan suhde päättyi, mutta rocktähti löysi pian rinnalleen uuden kaunottaren 26 vuotta nuoremmasta Courtney Binghamista.

Nyt Courtney Bingham Sixx on kuvattu julkkisten Halloween-naamiaisissa Beverly Hillsissä. Kaunotar oli pukeutunut Wonder Womaniksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Santa Monicassa varttunut Courtney Bingham Sixx sai rutkasti julkisuutta, kun hän alkoi seurustella 53-vuotiaan Nikki Sixxin kanssa. Nuori kaunotar aloitti malliuransa 17-vuotiaana Wilhelmina-mallitoimiston listoilla. Vuonna 2006 hän muutti Los Angelesiin töiden perässä. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa mainoskampanjoissa lähinnä uima-asuihin ja alusvaatteisiin pukeutuneena.