Koira kohtasi ongelman – ei ymmärtänyt ratkaisun helppoutta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suloisen Teddy-koiran pallo oli jäänyt jumiin tuolin selkänojan taakse. Pienelle koiralle tilanne oli erittäin haasteellinen, sillä koira näki punaisen pallonsa, muttei saanut sitä pois tuolilta. Yrityksistä huolimatta söpöliini epäonnistui ja turhautui tilanteesta.

YouTube
YouTube

Teddyn omistajat kuvasivat videolle, kuinka koira yritti saada pallonsa mahtumaan selkänojan kapuloiden välistä, kuitenkaan onnistumatta. Pieni karvaturri ei ymmärtänyt, miksi tehtävä oli niin vaikea suorittaa. Lopulta koira kyllästyi yrittämään ja vilkaisi omistajiaan ilmeellä, joka viestitti koiran haluavansa ihmisiltä apua.

Videon perusteella voisi päätellä, että ongelmanratkaisukyky ei ole Teddyn vahvimpia puolia. Onneksi koiralla on rakastavat omistajat, jotka tekevät ajattelutyön vaikeissa tilanteissa Teddyn puolesta.