Pharrell Williams levytti supermallin kanssa – tässä tuleva hitti?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotimaailman megatähti Cara Delevingne on levyttänyt singlen musikaalisen monilahjakkuuden Pharrell Williamsin kanssa. Delevingne on jo pitkään haaveillut urasta musiikin parissa ja nyt näyttäisi siltä, että neitokaisen ura on lähdössä nousuun.

YouTube
YouTube

Huhujen mukaan Williams on työskennellyt huippumallin tulevan levyn parissa jo kahdeksan kuukauden ajan ja ensimmäisten kappaleiden julkaisu häämöttää. The Sun -toimittaja Dan Woottonin lähteiden mukaan single halutaan julkaista yllättäen, ilman että mitään tarkempia tietoja kerrotaan etukäteen.

Maailmanlaajuinen mainoskampanja on suunniteltu valmiiksi ja sekin paljastetaan todennäköisesti yllättäen. Pharrell Williams on varsinainen hittinero, ja on odotettavissa, että tuleva single yltää soittolistojen kärkeen. Huhut kertovat, että Delevingnen musiikkivideota on kuvattu viime viikkojen aikana Pariisissa ja nyt videon pitäisi olla julkaisuvalmis.

Huippumalli on osallistunut aiemminkin musiikkiprojekteihin ja hänen lauluäänensä voi kuulla muun muassa kappaleessa Sonnentanz (Sun Don’t Shine) Acoustic Session jonka esittävät Will Heard ja Cara Delevninge. Radionkuuntelijat tarkkana, neitokaisen hitti saattaa tulla ulos koska vain.