Tissitähti haastoi miehen kisaan – hervoton tulos videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viihdetaiteilija Sara X sai äskettäin netin sekaisin hauskalla videollaan, jossa neitokaisen rintarauhaset heiluivat Mozartin tahdissa. Nyt nainen on päättänyt viedä esityksensä astetta pidemmälle ja hän on haastanut nuoren miehen kisaamaan rintalihasten pumppaamisessa.

YouTube
YouTube

Aiemmalla videollaan nainen saavutti järisyttävän nettisuosion, ja pelkästään hänen YouTube-taltiointia katsottiin muutaman päivän aikana yli kymmeniä miljoonia kertoja. Saralla on myös vankka fanijoukko Facebookissa ja Instagramissa.

Saran leikkimielinen kilpailu nuoren miehen kanssa on hulvatonta katseltavaa. Poven pumppaaminen sujuu neitokaiselta vaivattomasti, kun taas mies joutuu selvästi keskittymään suoritukseensa. Videollaan kilpailijat osoittavat, että takapuolen twerkkaus on menneen talven lumia, nyt twerkkaataan povella.