Varkaille kelpaa kaikki, mutta tämä meni jo melko pitkälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lain kaidalta tieltä poikenneet henkilöt varastavat kaiken minkä käsiinsä saavat. Tiedossa on esimerkiksi tapaus, jossa varas vei sukuhaudalle asetetut kynttilälyhdyt omien läheistensä hautakivien eteen.

YouTube
YouTube

Paatuneet varkaat eivät tunne huonoa omatuntoa edes lapsen tikkarin varastettuaan. Yhdysvalloissa koristellaan puutarhoja ja pihoja eri juhlapyhien mukaan hieman innokkaammalla otteella kuin Suomessa. Nyt eräs teksasilainen mies oli hankkinut kotipihalleen näyttävän kissakoristeen, joka toimii erillisen ilmapuhaltimen avulla.

Suurikokoinen katti oli ollut varmasti talon asukkaiden silmäterä, mutta totta kai tämänkin into täytyi pilata törkeän rikollisen toimesta. Paikallinen poliisi on julkaissut YouTube-kanavallaan valvontakameran materiaalia, jolla näytetään pitkäkyntisen häikäilemätön toiminta.

Hän käveli vieraalle pihalle ja tyhjensi kissakoristeen muina miehinä. Sen jälkeen hän tepasteli kissa kainalossa pois. Kuinka kukaan kehtaa kajota toisen omaisuuteen, etenkään jos sillä ei ole merkittävää rahallista arvoa? Tunnearvoa varmasti sitäkin enemmän.