Äiti etsi koulukiusatulle pojalle ”cooleja ystäviä” Osta ja Myy -palstalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koulukiusaaminen on erittäin alhaista käytöstä, joka pitäisi saada karsittua pois kaikista kouluista. Nyt eräs lapsensa koulukiusaamisesta huolestunut äiti on päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä, sillä hän päättänyt hankkia pojalleen uuden ystävän, jotta kiusaaminen loppuisi.

Äiti halusi saada syrjäytyneelle pojalleen hieman katu-uskottavuutta, joten hän aikoi etsiä pojalle erityisesti tummaihoisia kavereita. Äiti kirjoitti amerikkalaiselle Osta ja Myy -palstalle ilmoituksen, jossa hän maksaa mukaville tummaihoisille nuorille siitä, että he viettävät aikaa hänen poikansa kanssa.

Ilmoituksen mukaan palkkaa työstä saisi 15 dollaria tunnilta, ja sen lisäksi ruuat ja viihdykkeet maksetaan vanhempien rahapussista. Ilmoituksessa todettiin, että poika ei tiedä ilmoituksesta ja toivoi asian myös pysyvän sellaisena.

Huolestunut äiti halusi siis epätoivoisesti auttaa lastaan jollain tavalla. Vaikka ilmoituksella halutaan pojalle hyvää, olisi totuuden paljastuminen pojalle varmasti noloa. Mitä vanhemmat eivät kuitenkaan tekisi lapsensa hyväksi?