Jalkapalloilija teki huikean maalin – maalivahti aivan kujalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallo-ottelussa todistettiin erikoinen maali, kun pallo lensi verkkoon pelaajan harha-askeleesta. Tottenhamin ja Asteras Tripolisin välisessä ottelussa nähtiin uskomaton tilanne, kun Tottenhamin hyökkääjä Erik Lamela laukoi pallon maaliin odottamattomalla askelkuviolla.

YouTube
YouTube

Nopeasti katsottuna maalinteko ei vaikuttanut millään tavalla erikoiselta. Näytti siltä, että pelaaja on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja pallo sinkoutui maaliin. Vasta lähempi tarkastelu paljasti, että palloilija harhautti maalivahtia nerokkaalla tavalla. Maalivahti ei onnistunut saamaan palloa kiinni ja Tottenham sai maalista pisteen.

PÄIVITYS: Artikkelia on päivitetty jalkapallotähden tekniikan osalta. Kyseessä ei ollut säkämaali, vaan nerokas tekniikka.