Kuolleen tutkijan kotoa löytyi välineistö vampyyrien tappamiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vampyyrit ovat olleet viime vuosina jälleen suosittu aihe populaarikulttuurissa, kun Twilight-elokuvan nostivat aiheen jättisuosioon. Vampyyreihin on aikoinaan uskottu myös ihan oikeasti, ja nyt siitä on saatu jälleen uutta todistusaineistoa.

Splash
Splash

Kuolleen tutkija Mark Falkin kotoa löytyi nimittäin vampyyrien tappamiseen tarkoitettu välineistö. Salkkuun pakattu välineistö on nyt tulossa huutokaupattavaksi, eli se päätyy eniten tarjoavan omistukseen. Salkku pitää sisällään asiaan liittyvää tarpeistoa, kuten aseita, krisifiksejä, puutikkuja, suolaa ja valkosipulia. Välineet ovat ilmeisesti peräisin 1800-luvulta.

Vampyyrisalkun lisäksi samalla löydettiin myös runsaasti muuta hieman vastaavaa materiaalia, jota on mahdollisesti käytetty mystisissä rituaalimenoissa ja jopa voodoossa. Löydösten joukossa oli myös ihmisen pääkallo ja jalka.

Splash
Splash
Splash
Splash