Mautonta pilaa! Maskimurhaaja säikytteli retkeilijöitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin internetissä levinneestä piilokameravideosta, jossa moottorisahan kanssa aseistautunut murhaaja jahtasi pahaa-aavistamattomia ihmisiä. Nyt Youtubessa nähdään jälleen uusi halloween-sesongin kauhuteemaan liittyvä piilokamerajäynä.

YouTube
YouTube

Perjantai 13. päivä -kauhuelokuvasarja muistetaan Jason-nimisestä murhaajasta, joka jahtaa kesäleirin nuoria vanhan ajan jääkiekkomaalivahdin maskiin sonnustautuneena.

Youtuben Pranks-kanavan tuoreella videolla leirintäalueen kesäisissä maisemissa lomailevat tavalliset ihmiset kokevat elämänsä yllätyksen, kun elokuvasarjan psykopaatiksi pukeutunut mies hiippailee heidän keskuudessaan ja säikyttelee uhrejaan viidakkoveitsen kanssa aseistautuneena.